Bent u ondernemer en op zoek naar nieuwe klanten?

Nieuwe klanten nodig en geen tijd om het zelf te doen? Besteed nu uw acquisitie uit aan Case20, het juiste adres voor nieuwe klanten.

Nieuwe klanten
met acquisitie van case20

B2B leads

De B2B leads zijn voor u waardevol, omdat wij uw bedrijf en uw producten persoonlijk presenteren , waarbij wij de wensen van uw prospsects inventariseren en op basis daarvan vaststellen waar hun behoeftes overlap hebben met uw producten/diensten.

Sales Leads zijn nodig om verkoop te realiseren. Case 20 weet als geen anders hoe ze acquisitie zo effectief mogelijk kan uitvoeren. Niet voor niets dat onze klanten hier al meer dan 20 jaar hun voordelen uithalen. Uit onze effectieve en persoonlijke acquisitie behalen wij voor u goede sales leads van hoge kwaliteit.


Aantal bezoeken in de regio Utrecht, Amsterdam
350 BEZOEKEN PER JAAR
Salesleads
14%
Informatie verzoeken
31%

Rapportage

case20 rapportage binnen 48 uurDe sales leads die wij voor u realiseren worden binnen 24 uur aan u gerapporteerd inclusief de details zoals adresgegevens, contactpersoon, branche en alle ins en outs betreffende deze sales lead. Tevens geven wij ook waardevolle informatie, waarin wij details aangeven die belangrijk zijn voor u om een deal te sluiten.

case20 business to business

Businessbox

Aan het eind van dit acquisitiebezoek schenkt Case 20 een businessbox. Deze is gevuld met relatiegeschenken, documentatie en aanbiedingen. Onze ervaring leert dat de contactpersonen dit erg op prijs stellen. De businessbox staat borg voor een goede reminder en hoge attentiewaarde, waarbij uw bedrijf top-of-mind blijft.

Wekelijks Business leads in uw mailbox, hoe doen wij dat?

Dit is gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk blijkt dat niet zo eenvoudig.

Case 20 is een expert op dit gebied.

Het doel van acquisitie is het aan tafel komen bij bedrijven waar je anders niet zo snel binnen komt.

Wanneer we aan tafel zitten met de juiste contactpersoon is het een kwestie van onze voelsprieten uitsteken. Dit is belangrijk, omdat wij willen weten wat er speelt bij uw prospect. Wat zijn de plannen betreft investeringen, verhuizingen, personeel etc.?

case20 leadsTijdens onze presentatie komt elke opdrachtgever van Case 20 individueel aan bod en wordt u op een professionele manier voorgesteld d.m.v. een juist script en een iPad , waarbij uw onderneming ook visueel zichtbaar is. Tijdens deze vorm van acquisitie weten we waar de wensen en behoeftes liggen van uw prospect. Door de juiste benadering en vraagstelling levert dit briljante resultaten op voor u.