Potentiële nieuwe klanten in de regio Amsterdam

Case 20 is actief in de regio Amsterdam. Door onze werkwijze leveren wij een belangrijke bijdrage aan het werven van nieuwe klanten. Niet voor niets dat wij al meer dan 20 jaar tevreden en succesvolle klanten hebben.

Amsterdam Het IJ

Tal van prospects voor onze opdrachtgevers

Regio Amsterdam is bezaaid met tal van bedrijven waar, ook voor u, veel potentiële klanten tussen zitten. Case 20 springt hier handig op in en bezoekt honderden bedrijven per jaar voor haar opdrachtgevers. Wij weten precies hoe wij het gesprek voeren en inventariseren waar de interesses liggen van uw prospects. Wij zitten zoveel mogelijk met de ‘beslissers’ aan tafel.

Door de juiste benadering en vraagstelling levert dit briljante resultaten op en worden potentiële klanten gegarandeerd uw klanten.

schiphol

Regio Amsterdam

Wij bezoeken ieder jaar weer 350 prospects, waarvan een groot deel in de regio Amsterdam.

Deze regio beslaat onderstaand werkgebied:

  • Amsterdam
  • Hoofddorp
  • Amstelveen
  • Zaandam
  • Almere
  • Schiphol
  • om- en tussenliggende plaatsen


De perfecte match

case20 rapportage binnen 48 uurDe bedrijven die in de regio Amsterdam bezocht worden zijn heel divers: van een luxe advocatenkantoor aan de Zuidas tot een machinefabriek in Zaandam. Van een hip reclamebureau in Amsterdam Noord tot een textielgroothandel in Weesp. Wij bezoeken ook overheidsinstanties en semi-overheidsinstanties, waaronder ziekenhuizen.

Indien de opdrachtgever voorkeuren heeft, en bepaalde adressen of branches wil aanleveren, zijn wij bereid dit toe te voegen aan onze bezoeklijsten, uiteraard binnen de regio Amsterdam.

Door onze persoonlijke bezoeken aan uw potentiële klanten is Case 20 in staat sales leads te realiseren. Deze leads worden binnen 24 uur verzonden aan de klant met alle toebehorende informatie zoals adresgegevens, e-mailadressen, contactpersoon en uiteraard de details van het gesprek die van belang zijn voor deze lead.

Hoe werkt dat precies?

Tijdens ons bezoek inventariseren wij het bezochte bedrijf en geven wij een presentatie met een bijbehorende iPad, waardoor uw onderneming ook visueel zichtbaar is. Elke opdrachtgever van Case 20 komt individueel aan bod en wordt aan de contactpersoon voorgesteld. Wij weten precies hoe we het gesprek moeten voeren en waar de interesses liggen van uw potentiële klant. Door te spreken met de beslissers, de juiste benadering en vraagstelling tijdens deze acquisitie levert dit briljante resultaten op.

case20 leadsAan het eind van het bezoek schenkt Case 20 een businessbox. Deze is gevuld met relatiegeschenken, documentatie, aanbiedingen etc. De contactpersonen stellen dit erg op prijs. De businessbox staat borg voor een goede reminder en hoge attentiewaarde in de regio Amsterdam.

Uiteraard kan tussentijds de presentatie in de iPad worden aangepast, indien er aanpassingen en/of noviteiten zijn. Ook kunnen wij tussentijds evalueren over de gang van zaken indien u dit wenst.