Koude Acquisitie

In de Business-to-Business branche is koude acquisitie ( ook wel cold canvassing ) een manier om potentiële klanten te benaderen.
Het doel van koude acquisitie is het aan tafel komen bij bedrijven waar je anders nooit zou zitten. Dit is gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk blijkt dit toch niet zo eenvoudig.

Case 20 weet deze bezigheid als geen ander zo effectief mogelijk uit voeren. Niet voor niets dat onze klanten al meer dan 20 jaar hun voordelen hieruit halen. Wij leveren u kwalitatieve salesleads. De beste manier om meer omzet te generen.

succesvolle koude acquisitie met case20

Nieuwe klanten
uit koude acquisitie

Hoe gaan wij te werk?

Vooraf ontvangen wij een script en verdiepen wij ons in uw bedrijf. U bepaalt welke informatie wij overbrengen aan uw prospect. Tevens geeft u aan welke informatie u wilt hebben over uw potentiële leads. Wij weten precies hoe we uw diensten of producten bij uw leads onder de aandacht moeten brengen.

Door deze koude acquisitie krijgen onze opdrachtgevers niet alleen sales leads, maar ook waardevolle informatie over deze leads, zoals op handen zijnde nieuwe investeringen, verhuisplannen en informatie over eventuele concurrentie.

Met Case 20 versterkt u uw commerciële binnen- en buitendienst.

Voordelen koude acquisitie

  • Niet geschoten is altijd mis!
  • Bedrijfsgroei
  • Het bereiken van uw doelgroep
  • Hoge response door persoonlijk contact tijdens de bezoeken
  • Sales leads!

case20 business to business


Hoe werken wij?

case20 rapportage binnen 48 uurElk jaar weer bezoeken wij persoonlijk honderden bedrijven in de regio Amsterdam en regio Utrecht. Door dit persoonlijk bezoek inventariseren wij tevens het bezochte bedrijf en geven wij een presentatie aan tafel met een bijbehorende iPad, waardoor uw onderneming ook visueel zichtbaar is.

Elke opdrachtgever van Case 20 komt individueel aan bod en wordt aan de contactpersoon voorgesteld. Wij weten precies hoe we het gesprek voeren met beslissers en zodoende weten waar de interesses liggen van uw prospects.

Door de juiste benadering en vraagstelling in deze koude acquisitie levert dit briljante resultaten op.

Business box

Aan het eind van het bezoek schenkt Case 20 een businessbox. Deze is gevuld met relatiegeschenken, documentatie, aanbiedingen etc. Onze ervaring leert dat de contactpersonen dit erg op prijs stellen. De businessbox staat garant voor een goede reminder en hoge attentiewaarde. Door deze koude acquisitie is Case 20 in staat sales leads te realiseren.

case20 leadsDeze leads worden binnen 24 uur verzonden aan de klant met alle toebehorende informatie, zoals adresgegevens, e-mailadressen, contactpersoon en uiteraard de details van de lead.

Van tevoren weet u precies waar u aan toe bent en welke kosten u kunt verwachten.